Genel Başkan Yardımcısı Duman Bingöl’de Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi
11 Mayıs 2023, Perşembe

Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman, Bingöl Şube tarafından Ebeler ve Hemşireler Haftası ile Anneler Günü’ne özel düzenlenen programda, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi. 

Programda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Duman, Sağlık-Sen’in emek, alın teri, hakkaniyet ve adalet için mücadele ettiğini belirterek, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının özlük haklarını daha ileriye taşımak, çalışanlarımızı geleceğe umutla bakmasını sağlamak için yılmadan çalışıyoruz. Ülkemizin umudu olan fedakar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın müreffeh yarınlara ulaşması en büyük amacımız” şeklinde konuştu. 

“Mevcut Sorunların Çözümü İçin Her Platformda Mücadele Ediyoruz”

Göreve geldikleri günden bu yana hiç durmadan çalıştıklarını kaydeden Duman, şunları söyledi:

“Çalışanlarımızın geleceği için, onların yüzlerinin gülmesi için yorulmadan, usanmadan, yılmadan gayret gösteriyor, mevcut sorunların çözümü için her platformda mücadele ediyoruz. Dün nasıl sorunlara neşter vuran bizsek, dün nasıl önemli kazanımlara imza attıysak, dün nasıl çalışanlarımızın gür sesi olduysak, bugün ve yarın da sağlık çalışanlarımızın sorunlarına çözüm arayan, onların sesini duyuran ve önemli kazanımlara imza atacak olan yine biz olacağız.”

Ağustos ayında başlayacak 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerine de değinen Duman, “Genel Merkez olarak hem mevzuat birimizle hem de danışmanlarımızla dersimizi çok iyi çalışıyoruz. Masaya güçlü gidecek, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın yüzünü güldürecek kazanımlara imza atacağız” ifadelerini kullandı. 

“Değerlerimiz ve İlkelerimizle Yolumuza Devam Edeceğiz”

Yetkiyi aldıkları günden bu yana her daim hak, adalet ve alın terinin savunucusu olduklarını kaydeden Duman, milletin değerlerinden, inançlarından asla taviz vermeden sendikal mücadeleyi sürdürdüklerini bildirdi. Duman, “Bugüne kadar bu bilinçle hareket ettik, değerlerimizden ve ilkelerimizden ödün vermedik. Bundan sonra da bu değer ve ilkelerle yolumuza devam edecek, istiklalimiz ve istikbalimiz için mücadeleye devam edeceğiz” dedi. 

Bingöl Şube Başkanı Arslan: Çalışanların Gür Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan ise sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklı mücadelesini sürdürmede en ufak bir tereddüt yaşamadıklarını anlatarak, yılmadan, yorulmadan hak mücadelesini sürdürmeye ve çalışanların gür sesi olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Her zaman sahada sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının yanında olduklarını kaydeden Arslan, “Sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızı dinliyor, yaşadıkları sorunları çözmek için çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içeresinde geleceğe emin adımlarla yürüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıya Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar da katıldı. 

HABERİN VİDEOSU

PAYLAŞ :